Miten lajin harjoitteluun pääsee mukaan?

KURSSIT

Keväällä 2019 alkoi Yang-tyylin perusteiden kurssi, jossa opetellaan taijiquanin perusteita.

Jos haluat vielä mukaan, ole yhteyssä Outiin (ks. yhteystiedot alla).

Kesän aikan järjestetään todennäköisesti yleisötaiji-tapahtumia, joista ilmoitetaan seuran sivulla ajankohtaisissa. Seuraavat peruskurssit alkavat syksyllä elo-syyskuun vaihteessa. Seuraa ilmoittelua!

Yang-tyylin perusteet on seuramme jo perinteiseksi muodostunut taijin peruskurssi, jossa opetellaan yang-tyylin 24 liikkeen sarjaa. Yang-tyyli on taiji-tyyleistä yleisin. Yang-tyylissä liikkeet tehdään pehmeästi ja rauhallisesti ja liike on tasaista ja jatkuvaa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

KENELLE?

Yang-tyylin perusteet soveltuvat kaikille, joita kiinnostaa taijille tyypillinen hidas, meditatiivinen liike ja kehoa sekä mieltä tasapainottavat harjoitukset. Laji soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille. Aivan nuorimmille emme suosittele lajia, sillä taiji vaatii harrastajalta ennenkaikkea kärsivällisyyttä, keskittymiskykyä ja kiireen pudottamista hartioilta.

MILLOIN?

Seuraavat kurssi alkaa tammikuussa 2019. Yang-tyylin perusteet alkaa keskiviikkona 16.1.2019 klo 18.00. Kurssi alkaa lajiesittelyllä, jonka yhteydessä pääsee myös kokeilemaan Taijia. Viikkoharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.15. Kurssi kestää koko kevään lähes toukokuun loppuun saakka.

MISSÄ?

Kuopion Taijiquan ry:n talvikauden kaikki viikkoharjoitukset ovat Steinerkoululla, Asemakatu 3. Katso kartta salille.

MITÄ MAKSAA?

Ajantaisaiset hinnat löytyvät Jäsenmaksu-sivulta.