Miten lajin harjoitteluun pääsee mukaan?

KURSSIT

Talvella 2020 alkaa Yang-tyylin perusteiden kurssi, jossa opetellaan taijiquanin perusteita. Tarkemmat tiedot etusivulla ajankohtaisissa.

Yang-tyylin perusteet on seuramme jo perinteiseksi muodostunut taijin peruskurssi, jossa opetellaan yang-tyylin 24 liikkeen sarjaa. Yang-tyyli on taiji-tyyleistä yleisin. Yang-tyylissä liikkeet tehdään pehmeästi ja rauhallisesti ja liike on tasaista ja jatkuvaa.

Seuraava kurssi alkaa torstaina 16.1.2020 klo 17.00 - 18.30. Paikkana Steiner-koulu Virkkula (Asemakatu 3).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

  • Max Meckelborg
    • puh. 044 367 5682
    • sihteeri (at) kuopiontaijiquan.net

KENELLE?

Yang-tyylin perusteet soveltuvat kaikille, joita kiinnostaa taijille tyypillinen hidas, meditatiivinen liike ja kehoa sekä mieltä tasapainottavat harjoitukset. Laji soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille. Aivan nuorimmille emme suosittele lajia, sillä taiji vaatii harrastajalta ennenkaikkea kärsivällisyyttä, keskittymiskykyä ja kiireen pudottamista hartioilta.

MILLOIN?

Seuraava kurssi alkaa torstaina 16.1.2020 klo 17.00. Paikkana Steiner-koulu Virkkula (Asemakatu 3). Kurssi alkaa lajiesittelyllä, jonka yhteydessä pääsee myös kokeilemaan Taijia. Viikkoharjoitukset ovat torstaisin klo 17.00 - 18.30. Kurssi kestää toukokuun loppupuolelle.

MISSÄ?

Kuopion Taijiquan ry:n talvikauden kaikki viikkoharjoitukset ovat Steinerkoululla, Asemakatu 3. Katso kartta salille.

MITÄ MAKSAA?

Ajantaisaiset hinnat löytyvät Jäsenmaksu-sivulta.