2. kokous / 2019

Järjestäytymiskokouksessa roolit menivät seuraavasti: Kati on varapuheenjohtaja.  Max jatkaa sihteerinä ja Teemu rahastonhoitajana. Lisäksi keskusteltiin mainostamisesta. Mainosten ulkoasusta, paperisten mainosten jakamisesta yms. Kati ja Tarmo ottavat mainostamisen yhdessä vetovastuulleen. Tarmo on jo suunnitellut valokuvausta harjoitusten yhteydessä. Käytiin läpi seuran toiminnasta sovitut asiat. Todettiin, että valmentajien leirien osallistumismaksujen korvauksista päätetään sen jälkeen, kun nähdään, miten juhlaleiri toteutuu.

Seuran juhlaleirin kutsu ja t-paitojen tilausohjeet ovat viimeisiä viilauksia vaille valmiita. Päätettiin lisätä kutsuun teksti siitä, että tavaralahjoja ei toivota vaan hyvää seuraa ja ahkeraa osallistumista. Tavoite on saada kutsu julkaistua maaliskuussa.

Käytiin läpi vuosikokouksessa käytyä keskustelua harjoitusvuoroista. Vuosikokous oli hyväksynyt johtokunnan esityksen kahdesta yleisötaijista kesän aikana ja muiden harjoitusten jättämisestä tänä vuonna väliin. Tarmon tui shou harjoitukset jatkuvat edellisen kesän malliin. Keskusteliin myös syksyn vuoroista. Ne on päätettävä seuraavassa kokouksessa jo kesän seurakirjettä varten.  Maanantai jatkunee pitkälle entiseen malliin. Keskiviikon ja torstain osalta pohdinta vielä jatkuu. Todettiin myös, että uuden tilan etsimistä kannattaa jatkaa.

Päätettiin osallistua Feel Your Movement -tapahtumaan 14.9.2019.