2. kokous / 2018

Järjestäytymiskokouksessa säilytettiin entiset roolit: Sirpa jatkaa varapuheenjohtajana ja Max sihteerinä. Teemu ryhtyy rahastonhoitajaksi.

Seuran kesäleirin mainos on julkaistu ja siitä on mainos Googlessa.

Päätettiin pitää kesän harjoitusten harjoituspäivänä keskiviikko klo 17.30 - 19.00. Yleisötaiji järjestetään kerran keskiviikkona 22.8. Heinäkuu pidetään aiempien vuosien tapaan taukoa.

Seura on perinteisesti vahvasti mukana Kuopio Tanssii ja Soi -viikolla. Sirpa ja Tarmo vetävät aamu taijit ja seura osallistuu torinäytökseen lauantaina.

Käytiin läpi vuosikokouksessa keskusteltuja asioita:

  • johtokunta toimittaa Steinerille palautteen parkkeerauksen kieltämisestä.
  • jatkossa seura järjestää leirit yms. pääsääntöisesti omien vetäjien voimin ja yhden päivän mittaisena.
  • vuosikokouksen ehdotus 25 vuoden juhlistamisesta seuran kesäleirin yhteydessä otettiin ilolla vastaan. Asiaa lähdetään rakentamaan tämän vuoden kesäleirien yhteydessä.
  • seuran toiminnan mainostamisessa pyritään huomioimaan eri tavat mainostaa (harjoitukset, sähköposti, sivut, google ja sosiaalinen media). Lisäksi tiedottamista on hyvä tehdä riittävän ajoissa. Peruskurssien mainostamisessa tulee lisäksi panostaa paperimainontaan ja tässä on hyvä ottaa harrastajat mukaan talkoisiin.
  • apuohjaajaksi katsotaan henkilö, joka on opetellut koko 24-liikkeen sarjan ja toimii apuohjaajana peruskurssin harjoituksissa (n. puolessa talven harjoituksia). Apuohjaaja on oikeutettu yhteen ilmaiseen seuran omaan leiriin.
  • tulevana talvena järjestetään Yang-tyylin peruskurssi kahdesti (syksyllä ja keväällä) talven aikana).

Keskusteltiin syksyn vuoroista. Keväällä tulee aika neuvotella uusi sopimus Steinerin kanssa. Vetäjät säilyvät lähes entisellään Tarmo maanantaissa, Outi keskiviikossa ja Max ja Sirpa torstaissa. Chenin alkeistä voisi alkaa uusi peruskurssi syksyllä. Yang tyylin peruskurssi siirtynee keskiviikolle. Harjoitusvuorot säilynevät pitkälle samoina kuin tänä talvena.