1. kokous / 2020

Keskusteltiin parisarja-leiristä. Ilmoittautujia on jo, vaikka leiriin on vielä aikaa. Mainostamista on tehty Googlen mainoksilla, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa.

Keskusteltiin seuran kesäleirin paikasta ja sisällöstä. Yhteismajoittautuminen todennäköisesti vaikuttaa leiriosallistumiseen jonkin verran. Päätettiin selvittää, voisiko leirin järjestää Portaanpäässä (Lapinlahti) tai Kuopiossa. Sisällöksi mietittiin toistaalta seuran omien vejäjien vetämää leiriä tai ulkopuolista vetäjää. Seuran omilla vetäjillä aiheina voisi olla jokin qigong-sarja, Yang-tyylin taijin perusteet tai jokin sarja. Ulkopuolisena vetäjänä voisi olla esimerkiksi Pasi Pölönen. Päätettiin selvittää, pääsisikö Pölönen vetämään leirin.

Vuosikokousta varten käytiin läpi sääntömääräiset materiaalit. Päätettiin selvittää kokouspaikaksi Canton Hiniä ja Lounassalonkia. Seura tarjoaa kokoukseen osallistujille ruokailun tai kahvin ja syötävää kokouspaikasta riippuen. Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsitellään kohdassa 10 kesän harjoitukset ja syksyn harjoitusvuorot.

Seura osallistuu Kuopio Tanssii ja Soi -tapahtumaan.