Miten lajin harjoitteluun pääsee mukaan?

KURSSIT

Syksyllä alkaa kaksi peruskurssia: Yang-tyylin perusteet ja Chen-tyylin perusteet. Molemmissa opetellaan taijiquanin perusteita.

Yang-tyylin perusteet on seuramme jo perinteiseksi muodostunut taijin peruskurssi, jossa opetellaan yang-tyylin 24 liikkeen sarjaa. Yang-tyyli on taiji-tyyleistä yleisin. Yang-tyylissä liikkeet tehdään pehmeästi ja rauhallisesti ja liike on tasaista ja jatkuvaa.

Chen-tyylin perusteet on toinen syksyllä alkava peruskurssi. Chen on taijin tyylisuunnista vanhin ja sille tyypillistä on hitaan ja nopean liikkeen vuorottelu ekä hyppyjen ja potkujen muodostamat nopeat voimanpurkaukset. Kurssilla opetellaan Chen-tyylin taijin alkeita.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Chen-tyylin perusteet

Yang-tyylin perusteet:

KENELLE?

Yang- ja Chen-tyylin perusteet soveltuvat kaikille, joita kiinnostaa taijille tyypillinen hidas, meditatiivinen liike ja kehoa sekä mieltä tasapainottavat harjoitukset. Laji soveltuu kaikenkuntoisille ja -ikäisille. Aivan nuorimmille emme suosittele lajia, sillä taiji vaatii harrastajalta ennenkaikkea kärsivällisyyttä, keskittymiskykyä ja kiireen pudottamista hartioilta.

MILLOIN?

Seuraavat kurssit alkavat syyskuussa 2018.

  • Chen-tyylin perusteet maanantaina 3.9. klo 19.00 
  • Yang-tyylin perusteet keskiviikkona 5.9. klo 18.00

Molemmat kurssit alkavat lajiesittelyllä, jonka yhteydessä pääsee myös kokeilemaan Taijia. Viikkoharjoitukset ovat Chen-tyylin perusteissa maanantaisin klo 19.00 - 20.00 ja Yang-tyylin perusteissa keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.15.

MISSÄ?

Kuopion Taijiquan ry:n talvikauden kaikki viikkoharjoitukset ovat Steinerkoululla, Asemakatu 3. Katso kartta salille.